Snöknarr och regnbåge

En promenad i 14 minusgrader och strrrrrålande solsken! Det blev en kortis, 55 minuter och det skulle nog ha gått ännu fortare om jag inte stannat så många gånger för att fota och till slut tyckte att det var så rackarns härligt ute att jag drog ned på tempot, lyssnade på snöknarret och bara njöt. Ansiktet var stelfruset när jag kom hem. Aj lajk it!

Bostadsrättsföreningen Lustigknop med sina härligt gula och röda hus.
Bostadsrättsföreningen Lustigknop med sina härligt gula och röda hus.
På den nedersta bilden syns en bit av en regnbåge.
På den nedersta bilden syns en bit av en regnbåge.

 

Dagens låtlisterepresentant är Martin Rubashov med “The fall of feathers”. Påminner om vissa låtar av Muse.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

2 reaktioner till “Snöknarr och regnbåge”

  1. Ewa, god fortsättning! Vi hade för en tid sedan ett litet utbyte vad beträffar böcker som vi läst. Bl.a. Anna Laestadius Larsson: Barnbruden och Pottungen. Nu har jag även läst Räfvhonan med stor behållning. En riktig bladvändare där många historiska händelser beskrivs. Känslan att man befinner sig på plats i salongerna, på promenad i slottsparken, på tur med häst och vagn finns kvar precis som i de föregående böckerna. Har du läst den? Skulle vara roligt att höra om du delar min uppfattning. Vackra bilder du har fotat på din promenad.

    1. Tack det samma! Det är roligt att utbyta boktankar. Jag har inte läst “Räfvhonan” än, väntar otåligt på pocketutgåvan. Jag har just börjat läsa den sista (snyft!) delen om Hammarbypolisen av Carin Gerhardsen.

      Kul att du tycker om bilderna! Jag har en riktigt bra kamera i mobilen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.