Kris

Hönan eller ägget? Vallningarna blir betydligt värre av att jag mår dåligt. Jag mår dåligt av att vallningarna är betydligt värre. Termostaten är helt åt helvete dygnet runt. Korta stunden känner jag mig torr och runt 37 grader. Annars svettas jag eller fryser. Nätterna är jävligast. Jag sover kanske 4 timmar för att sedan vakna av att jag svettas och sedan fryser jag. Täcke av, täcke på, täcke av, täcke på. Till slut brukar jag flytta in i läsrummet där det är svalare, där jag har möjlighet att ligga helt utsträckt på rygg utan kudde eller täcke. Från och med ikväll tänker jag sova där varje natt. Det blir enklare så. På måndag har jag tid för akupunktur och jag ber till alla gudar och makter att det kommer att hjälpa!!!

Jag var hos doktor ALA i Södertälje idag. Jag gillar inte henne. Hon är så liten och nätt och talar med konstant låg röst att hon får mig att känna mig som en gapig val i en porslinsbutik. Jag får ingen kontakt med henne!!! Vi går igenom mediciner varje gång. Mest för att dokumentera var i utfasningen av Lyrica jag befinner mig och för att konstatera att inte heller Lergigan hjälper mig att sova. Idag fick jag en ny medicin som jag inte minns namnet på (att tas vid behov och det är jämt!) och det är som jag sa till henne att jag är beredd att prova allt. Hon kommenterade inte när jag sa att jag inte tycker att samtalen med AG ger så mycket. Jag fick fylla i ett skattningsformulär innan jag gick och ytterligare 3 varianter som jag fick via 1177.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.