Knäsmärta och melankolisk musik

Ett fullt pass med gummibanden. Bendelen var tung och flåsig idag med och dessutom fick jag ont i högerknäet. Skit oxå! Men i det stora hela gick det bra. Armhävningarna mot dörrposten gick galant, så visst blir jag starkare.

Dagens låtlisterepresentant blir Karin Park med “Stick to the lie”. En melankolisk melodi med en text om hjärtesorg. “I don’t wanna know the truth. It hurts like a sharp knife.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.