Hostigt

Inatt blev det inte mycket sömn. Jag vet inte hur många gånger jag väcktes pga. hostan. Det både killade och rev i halsen. Pär är på Öland över nyår och kunde inte störas av det som tur var. När jag väl kravlat mig ur sängen tog jag fram flaskan med Bisolvon hostmedicin och tog en första dos. Magen brukar inte tycka om den flytande varianten, men det var nödvändigt att effekten kom fortare än den skulle ha gjort med en tablett och faktum är att den har haft en viss dämpande effekt.

En pakethämtarpromenad där längtan efter att få komma hem igen och dricka te gjorde att det inte tog mer än 20 minuter dit och 25 minuter hem. Jag kom iväg redan klockan 9 och det var inte så mycket folk i rörelse.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.