Hos naprapaten

Jag var hos naprapaten idag igen och jag måste säga att rent läges- och transportmässigt har jag gjort ett bra val. Det tar 60 minuter från dörr till dörr, kliniken ligger löjligt nära t-banan och hela resan flyter bara på. Idag köpte jag månadskort hos SL, så nu behöver jag inte tänka mer på om det finns tillräckligt med pengar på SL-kortet.

L-O B sade att det är jag som får bestämma takten på behandlingen, hur ofta jag orkar med resan tur och retur med andra ord. 3 gånger på en 5-dagarsvecka känns rimligt och jag bokade in 3 tider i nästa vecka. Idag blev det en kortare session med akunpunkturnålarna. Den där värmen som sprider sig över ryggen… Sedan fick jag massage. Mitt livs första massage och massören blev oerhört förvånad när jag sa att jag var en massageoskuld. Varför det? Är det så självklart att ha fått massage? Meh! Hon knådade på ganska duktigt och det var ganska skönt, men jag föredrar faktiskt nålarna. När jag frågade L-O B om jag skulle få enbart akupunktur svarade han att vi skulle prova flera olika metoder bl.a. massage.

När jag kom hem somnade jag i soffan, sov en dryg halvtimme och skulle ha kunnat sova mer, men jag var hungrig och hade dessutom burstädningen att klara av. Jag har faktiskt haft ont i huvudet och ryggen hela eftermiddagen och det känns inte bra. Jag mådde bättre när jag fick endast akupunktur. Kroppen känns, trots allt, lättare och smidigare. Något har lossnat.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.