Gummiband och godis

Ett flåsigt och tungt mediumpass med gummibanden. Det hade inte varit fel med en syrgastank under bendelen av passet, men det var skönt. Det tog 1 timme och 25 minuter från uppvärmning till stretching. Det är en bra genomkörare!

Dagens låtlisterepresentant kommer från serien “American Horror Story”. Jessica Lange, som fyllde 67 i år, har haft en ledande roll i de 4 säsonger som hittills finns och det är hon som sjunger “Gods and Monsters”.

Godis, godis, godis! Den senaste månaden eller till och med längre än så har jag ätit godis ofta, nästan varje dag. Inte favoritkombon choklad & chips utan godispåsar, Polly och Ahlgrens lakritsbilar. Nu har jag begränsat intaget genom att tillåta mig godis bara de dagar som jag har tränat. Om jag är sugen, vill säga för inte ens jag trycker i mig godis när jag inte är sugen. Jag har godis hemma och igår var suget extra starkt, men jag lyckades avstå genom att påminna mig om att jag inte hade tränat. Idag har jag tränat! Just nu är jag inte sugen. Det är psykologisk grej för ofta kan det kännas lugnare av att jag vet att det finns godis hemma om jag skulle bli sugen. Suget kommer oftare när jag inte har något hemma. Helt jäkla bakvänt!

 

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.