Förberedelse för ångest

Det blev en kort, men intensiv promenad idag: 40 minuter till Konsum plus 10 minuter hem. Jag hade bra tempo hela tiden utom möjligen i serpentinbacken upp mot Gamlebovägen. Det var skönt!

Det blir en låtlisterepresentant idag. MARKS med “The modern life”.

Det finns ju planer på att göra om på föreningens gård. På föreningsstämman i våras lyckades vi rösta ned ett helt utflippat förslag à la engelsk trädgård. Efter det fick trädgårdsgruppen i uppdrag att komma fram med ett nytt för det ska göras om. Det blev ett förslag som går ut på att gå hårt fram. Ta ned 95% av de befintliga träden och sedan plantera andra sorter plus diverse buskar. Det förslaget röstades igenom med förkrossande majoritet på en extra föreningsstämma igår kväll. Om ordföranden får precis som han vill kommer det att genomföras innan vintern kommer för annars får det vänta till våren och han är otålig. Jag brukar inte ta ut elände i förskott – varför må dåligt 2 gånger? –  men den här gången gör jag det eftersom jag vet hur jag har mått de andra gångerna som ljudet av motorsågen har trängt igenom märg och ben… Om jag håller mig undan, åker bort medan de gör det blir jag tvungen att komma hem till ett kalhygge. Om jag stannar hemma kan jag plugga igen öronen med proppar och stänga in mig i köket. I vilket fall kommer jag att behöva extra Lyrica.

Enligt förslaget kommer flera större träd att sparas, men inte den här granen. Den är frisk. Den har stått pall för flera stormar i 17 år och den kommer att tas ned. Fy fan vad det kommer att bli tomt!!!
Enligt förslaget kommer flera större träd att sparas, men inte den här granen. Den är frisk. Den har stått pall för flera stormar i 17 år och den kommer att tas ned. Fy fan vad det kommer att bli tomt!!!                                                             

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.