Dubbat

Nu har 1 vecka runnit iväg sedan senaste inlägget. Jag kom iväg på 2 promenader förra veckan. På fredagen snöade det äntligen! Visserligen blöt snö, men den ligger kvar tack vare att det har varit minusgrader. Helgen blev överraskande tuff med en jäkla massa ångest som jag inte visste var den kom ifrån. Det är väl inte helt otroligt att det var efterskalven från diagnosen och klagomålet för det mal fortfarande runt i huvudet. När lördagen äntligen tog slut hade jag hunnit dubblera den ordinerade Lergigan-dosen och jag sov väldigt bra. Tungt, men bra. Igår, söndag tog jag en extra Lergigan. Elin och Robin var här på adventsfika igår och vi pratade en hel del om hennes praktik och hur 17 man ska gå till väga för att nå fram till föräldrarna. Idag gick jag en långpromenad på 80 minuter. Det var 6 minusgrader och strålande sol. En riktigt skön runda!! Snön ligger kvar, men har övergått i knölig is, så jag körde dubbat det vill säga att jag tog mina dubbade Ice-bugs. En av världens smartaste uppfinningar!

Sjövretsvägen klockan 10 den 2 december 2019.
Jag har köpt en kalorifri adventskalender från Penstore. Hittills har jag fått en pennvässare och en blyertspenna från Faber-Castell.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.