Bortglömd

Varför frågar ingen hur jag mår?

Borttappad? Ratad? Dumpad?

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

3 reaktioner till “Bortglömd”

  1. Du kanske har förstått varför du inte har nåtts av mina kommentarer, men jag hoppas att det blir ändring på det. Jag brukade inte skriva så ofta ,men då och då fanns jag i bakgrunden. Det som ni just nu går igenom i familjen är sorgligt även om din svärmor var så sjuk. Ja, hur mår man i en sådan situation? Sorg, lättnad, saknad, tomhet… det finns säkert många andra känslor. Som du vet blev jag änka för drygt ett år sedan och jag har gått igenom samtliga. Men… sorg kan aldrig jämföras.

  2. Jag har inte riktigt fattat koden som jag måste skriva för att min kommentar ska komma fram. Har försökt utan att lyckas. Nu gör jag ett nytt försök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.