#Blogg 100 del 38

Högervarv runt Flaten i snöfall. Meh! Jag hade gett mig 17 på att inte använda vinterjackan igen förrän till hösten, men den var nödvändig idag. Trist flygväder för påskkärringarna. Pär är på väg till Öland tillsammans med sin syster och hennes dotter och enligt hans sms skiner solen hela tiden. Meh!

Gula tulpaner, blockljus i grönt, lila och gult, Polly med smak av Ahlgrens bilar, salta piastrar och Ferrero Rocher tillhör det påskiga i dagens Konsumkasse.

Djur. Jag älskar djur!! Det är en av anledningarna till att jag trivs så oerhört bra i Rönninge för jag får se djur på nära håll. Småfåglar, ekorrar, harar, rådjur, grodor, sjöfåglar.

Bäverbevis!
Bäverbevis. Inget synligt djur direkt, men lika glad blir jag!

 

 

 

 

 

 

Herr & Fru And. Finisar!
Herr & Fru And. Finisar!

 

 

 

 

 

 

blogg100-logotype-300x256

 

 

 

 

 

 

 

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.