#Blogg 100 del 32

Varför antog jag Blogg 100-utmaningen? Därför att jag älskar att skriva! Jag har bloggat i 8 år nu och jag skriver inlägg så gott som varje dag. Sedan utmaningen startade har det varit enstaka dagar när jag har fått anstränga mig för att få ihop ett inlägg t.ex. det om eksemet mellan fingrarna. Det är himla skönt att det finns något i mitt liv som jag inte behöver anstränga mig vindögd för att få gjort! Det finns en annan anledning till att jag är med och det är att jag vill hitta nya bloggar att följa.

Vad övrigt är idag är pyjamassnusk. Oduschad och iklädd pyjamas hela långa dagen. Jag har känt mig förkylningshängig idag och sov faktiskt middag före lunch trots att jag sov till nästan 9, men jag tror att det går åt rätt håll för hostan är betydligt bättre och jag har behövt nässpray endast 1 gång.

Snobben sover

 

 

 

 

blogg100-logotype-300x256

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.