#Blogg 100 del 26

Det kliar mellan pek- och långfingret. Det gör lite ont oxå. Rött och lätt knöligt. Eksem? Jag har beställt CCS Hydrokortison 1%. I väntan på salvan använder jag Helosan. Jag har haft utslag på precis samma ställe för länge sedan och då trodde jag att det hade med psoriasis att göra, men nu tror jag mer på tillfälligt eksem till följd av torr hud.

Det kliar och gör lite ont...
Det kliar och gör lite ont…

 

 

 

 

 

 

Nu är det flera plusgrader igen och snön har smält och det blåser som 17. Aprilväder i mars. Det är så träligt att vila sig frisk! Jag blir trött och deppig och oinspirerad när jag inte kan träna. Blä!

blogg100-logotype-300x256

 

 

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.