Blixt & dunder

Det var 19 grader när jag kom in i köket klockan 8 för att frukostera 3 tjoanden marsvin. Min egen frukost bestod av grekisk youghurt med resten av hallonen från igår. 10 över 9 hade jag vattenflaskan i ryggsäcken och stavarna i nävarna, men jag ångrar att jag inte tog kepsen för det var varmt i solen. Riktigt varmt. Stavandet gick väldigt bra även om det tog lite tid innan flytet infann sig. 2 rejäla pust & vattenpauser och jag var duktigt trött när jag kom hem igen efter 70 minuter. Det är skönt att vara ute på morgonen och då tänker jag inte bara på värmen utan för att de enda som oxå är ute då är hundarna som släpar på sina ägare och andra som tränar. Kanske drack jag ändå för lite, kanske var det avsaknaden av skyddande huvudbonad, kanske tog solen mer än jag trodde, men jag har varit så himla trött och tung hela dagen och huden hettar från solen. Jag lade mig till rätta i soffan för att sova en stund, men jag lyckades bara slumra in i kanske en kvart. Åskan har mullrat i flera timmar på eftermiddagen och det har till och med blixtrat. Najs! Sedan kom regnet och temperaturen sjönk flera grader.

Jag har hittat tillbaka till musiken. Det känns som om det är flera år sedan jag lyssnade på musik under mina promenader. Det har bara varit bok efter bok efter bok, men i lördags blev det musik i stället och det är lättare att få upp ett tempo med musik i stället för prat. End of discussion! De senaste dagarna har jag gått igenom mina spellistor och rensat ganska hårt och gjort mitt bästa för att hinna ikapp när det gäller all ny musik.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.