Armhävningar och partypatrull

Wow vilket bra gummipass det blev idag! Jag körde fullt program och blev härligt svettig och trött. Ryggmusklerna har fått sig en rejäl omgång som känns redan nu några timmar efteråt. Armhävningar är en akilleshäl för mig. Jag vet att det är en ojämförligt bra övning för armar och skuldror och rygg och mage, men mina handleder pallar inte. För ett tag sedan provade jag den enklare varianten där jag stödde på knäna, men jag fixade inte ens en och höll på att slå i hela nyllet när armarna inte pallade. Jag kunde inte låta bli att skratta åt eländet. Så jäkla klen! Idag provade jag den allra enklaste varianten genom att göra armhävningar mot dörrkarmen och jag klarade av 7 stycken. Jäss! Bättre än ingenting.

Elin skickade den här låten till mig och bad mig lyssna på texten. Jag var inställd på en allvarlig djupingtext och när jag såg att det var Mange Schmidt blev jag än mer skeptisk (jag minns vilken plåga “Glassigt” var för x antal år sedan…), men jag gav den en chans och den var … störtskön!!

“Du måste sluta instagramma. Lägg ned telefon!”

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.