Tiiimbeeer!!

Game of thrones. Mycket prat. Stort ståhej. Många åsikter. Våld, blod, våldtäkter. Elin och Robin gillar den mycket. Jag lånade första säsongen av Robin. Jag såg 2 avsnitt och sedan beställde jag de 2 första säsongerna på blu-ray. Mitt motstånd har varit av motvallskäringssorten ungefär som det var med smartfånen, men när jag faller faller jag rejält (“Tiiimbeeer!) och jag erkänner att jag hade fel och jag är glad att jag hade fel för annars hade jag missat en upplevelse som heter duga! Våld, blod och våldtäkter, visst (inte mer än i vilken annan serie som helst), men även otroliga miljöer och dräkter, klassiska familjefejder med intrigerande, fantasi, starka kvinnor och lågmäld humor och drakar. Åh, jag älskar drakar! Jag vet inte hur trogen manuset är George RR Martins böcker, men fördelen med att serien är baserad på böcker är att den inte kan flippa ur alltför mycket som många serier har gjort t.ex. Dallas, Lost, Brothers & Sisters, Mac Leod’s döttrar.

Inledningar har jag många åsikter om. Inledningen till “Frasier” är kort och koncis och det gillar jag. Den som finns i “Mad Men” är fördelaktigt kort och jäkligt snygg. Inledningen till “Six feet under” är tråkig och alldeles för lång precis som till “Big love”. De har lagt ned ett otroligt arbete på inledningen till “Game of thrones”. Den är knappt 2 minuter och det absolut läckraste och snyggaste jag sett! Det faktum att jag inte vill missa inledningen trots att jag kan hoppa över den är ett tecken på att den är utöver det vanliga. Musiken ger mig ståpäls och passar bra på hög volym. Jag hittade den på YouTube och länken leder dit för jag har inte fattat hur jag ska få med din i min WordPress-blogg.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.