Som ett småbarn

Jag steg upp tidigt (för mig), jag var ute på förmiddagen, innan lunch gav jag efter för tröttheten och somnade i soffan i en dryg timme och sen åt jag. Efter det har jag varit aktiv och ska snart äta middag och lite senare ska jag sova igen. Det känns som att jag har småbarnets rutiner idag! En pakethämtarpromenad på 20 plus 30 minuter i lätt regn och det var ta mig tusan Död & Pina från steg ett! Vad är detta?!

Det ena paketet innehöll min sista beställning från Adlibris för i fortsättningen kommer jag att köpa mina böcker från Bokus av en enda anledning: Adlibris användarfientliga sida. Både Pär och jag har flera gånger skrivit och klagat för sedan de gjorde om sidan för ett par år sedan tar det 7 evigheter att göra en beställning utifrån önskelistan. Baj, baj! Det andra paketet innehöll en ny lampa till köksfönstret, en bordslampa och döm om min oerhörda förvåning när själva glaskupan saknas! Och så hade kundtjänsten stängt för dagen. Meh!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.