#Blogg 100 del 13

Idag fyller jag år. 50 år – ett halvt sekel! Man säger att ålder är en siffra och jag håller med till 100%. Inte en tillstymmelse till ålderskris här inte. Bah! Det enda som skiljer årets födelsedag från förra årets är att 5:an och 0:an är betydligt trevligare sifrfor än 4:an och 9:an. När jag fyller 78 kommer det att vara maxat på den fronten. 50-årsdagen innebär något häftigare presenter än annars och jag hycklar inte med att det är ett plus. 😉

Yohoo!

Jag vaknade klockan 7 av att jag var kissnödig och inte kunde andas. Näsan var så fenomenalt igentäppt att jag kände mig som en fisk på torra land och munnen var precis lika torr. Toalettbesök, snyt och nässpray och tillbaka till sängen där jag lyssnade & spelade (jag lyssnar på Carina Gerhardsens fantastiska serie om Hammarbypolisen). Efter en dryg timme insåg jag att jag inte skulle somna om, så då gjorde jag en kanna te och satte mig i soffan och läste; “Sophies historia” av Jojo Moyes och den är precis lika bra som “Livet efter dig”. Okej, jag är dårförkyld och det är jobbigt, men hellre det än magsjuk! Nu kan jag slurpa te och jag klarar av att läsa. När jag är magsjuk klarar jag bara av att ligga ned och önska att jag var död.

En spa-dusch med ansiktsmask, hårtvätt och inpackning, skrubb och insmörjning. Jag har hittat ett riktigt bra schampo för mitt gråa, något motspänstiga hår. Élvital extraordinary oil från L’Oreal. Det känns bra för hårbotten oxå.

Bra för lite torrare hår och även för hårbotten.
Bra för lite torrare hår och även för hårbotten.

 

 

 

 

 

 

När jag precis har satt mig för att skriva det här kommer 2 rådjur inpromenerande i mitt synfält. Det kallar jag födelsedagspresent de luxe! Jag snabbade mig för att få fram mobilkameran och fumlade när jag skulle ställa om fokus från makro (som jag behövde till schampobilden) till auto. Jag lyckades inte få båda i bild, men jag är nöjd för de hälsar inte på så ofta längre.

Födelsedagspresent de luxe!
Födelsedagspresent de luxe!

 

 

 

 

 

 

Snobben dans

 

 

 

 

blogg100-logotype-300x256

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.