Vatten

Jag har promenerat både i måndax och idag. I förrgår blev det en lång runda på 80 minuter, tednaL åp tU, men åt motsatt håll vilket innebar 1 djävulsbacke, 1 jobbig och en lång och seg. Idag gick jag bara runt Flaten eftersom jag behövde stödhandla på vägen hem. Värmen håller i sig och just idag blir det riktigt varmt. När jag gick vid halv 9 var det redan 22 grader. Jag har alltid min flaska med vatten med mig och tömmer hela som rymmer 7 dl. Nu när klimakterievallningarna är på tillbakagång och pollenattackerna har upphört orkar jag med värmen på ett annat sätt. Jag har oxå köpt många plagg av linne som är det skönaste som finns och där skrynkligheten är tillåten och inte gör att jag ser sjavig ut. Det finns faktiskt 1 fördel med rejäl värme precis som med ordentlig kyla: jag behöver inte fundera särskilt mycket på vad jag ska ha på mig. Linne respektive alla gosiga plagg jag har.

Sista låten ut: “Paisley park” med Prince.

Ett råd angående kalla duschar. Låt bli dem! Duscha ljummet. Kroppen vill automatiskt reglera temperaturen, så när du kyler ner den i en kall dusch gör kroppen sitt bästa för att få upp temperaturen till 37 grader och du börjar svettas igen.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.