Värme

Jag hade tid för samtal med AG idag efter ett 5 veckor långt semesteruppehåll. Det kändes bra. Nästa gång ska vi ta itu med basutredningen, så att den blir färdig någon gång.

Efter samtalet åkte jag till Flemingsberg och hämtade mitt nya id-kort. 5 år tills jag måste genomlida den processen igen.

Det är varmt nu. 26 grader idag. Jag tycker att det är kusligt varmt i solen samtidigt som vindarna känns relativt svala tillsammans med skuggan. Jag hade både keps och solglasögon idag för jag vet att huvudet alltid känns som det kokar efter bara en kort stund i solen. Jag gick långsamt båda vägarna mellan Södertälje central och psyk och som tur var fanns det långa, skuggiga partier.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

4 reaktioner till “Värme”

  1. Nu, klockan 18, är det 31.2 grader hos mig. Har ganska svårt med andningen i vanliga fall, så denna värme är verkligen sten på börda. Jag rör mig helst inte utomhus förrän sena kvällningen. Matinköp får ske efter 21. Jag beundrar dig att du orkar gå ut i denna hetta.

    1. Jäklar! Det låter tufft. Jag lider med dig! Den här veckan har jag inte orkat gå ut alls. Idag hämtade jag ett paket i vårt och gick så långsamt att jag knappt hade styrfart och med en vattenflaska, men det sänkte mig fullständigt. Det är kusligt hett i solen…

      1. Jag får kusinbesök i morgon och en vecka framåt. Nu ska visst värmen bytas mot svalare och regn. Inte mig emot. En uppfriskande skur är tacksamt. Vi två är gamla “damer”, till åren komna, så vi tar dagen som den kommer. Kanske besöker vi nå’t trevligt fik eller matställe om andan faller på. Annars håller vi oss hemma och njuter av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.