Uppehåll

Den 26 februari 2007 skrev jag mitt allra första blogginlägg. Det är knappt 13 år sedan. Tiden går! De senaste månaderna har det varit långt mellan inläggen och jag vet inte varför. Kanske för att det inte händer så mycket i mitt lilla liv. Kanske för att jag känner mig lugnare än på många år och det av den anledningen inte rör sig så många oroliga tankar i mitt huvud. Nu har jag bestämt mig för ett uppehåll i bloggandet. Jag vet inte hur länge eller om det blir permanent, men ni vet i alla fall varför det inte dyker upp något nytt inlägg.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

4 reaktioner till “Uppehåll”

  1. Hej Ewa! Jag hittade idag till din blogg och förutom att den är väldigt stilren och snygg, så är innehållet iaf för mig högst intressant då jag är i liknande situation som dig och har så varit i över 7 års tid. Men jag blir nyfiken och känner att jag har flera frågor till dig, men ser att du troligtvis slutat skriva nu. Om du läser detta och känner att du har ork, lust och vilja att svara mig, får du väldigt gärna göra det!
    Mvh Jessica

    1. Hej Jessica! Tack för din kommentar! Av en händelse fick jag för mig att titta till min blogg och hittade din kommentar som du skickade för nästan 2 månader sedan. Du får gärna skriva till min e-post ewa@sundback.com.
      Ewa

  2. Att du känner dig lugnare kanske gör att behovet att skriva av sig har “gått i stå”. Då vill jag önska dig en fin vår och allt gott för kommande dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.