Uäää…

Det känns som om jag är tillbaka i förra sommarens host-elände. Den spattiga sömnen ger mig ångest, så jag utnyttjar Lergigan igen i första hand till natten för att, åtminstone, kunna somna om fortare efter en hostattack. Igår tog jag en halva på morgonen innan jag gick till nageldoktorn.

Det var 3 naglar på höger hand som behövde fixas till och 1 på vänster, så hon tog hand om endast dem och det tog bara 1 timme i stället för 1,5 och blev 120 kr billigare jämfört med 550. Den högra tumnageln fick ett dubbelt glasfiberplåster efter att den fastnade i bh-haken och revs upp 3 mm.

Jag handlade en papperkasse full på Konsum och hämtade ett paket och när jag släpat mig hem med bördan efter att inte ha varit ut genom dörren på 1 vecka var jag helt färdig. Efter lunchen sov jag i soffan en dryg timme.

Tillvaron är inte särskilt jopp-hej-di och jag är antingen tyst eller snäsig. På söndag åker Pär till Italien tillsammans med svägerskan, svärfar och hans bästa kompis. Svärisarna hade ett favoritställe i Italien, Alassio, som han vill passa på att besöka en gång till och han vill göra det tillsammans med sina 2 barn och sin bästis. Det är alltid skönt att få vara ensam, men den här gången kommer Pär att flyga (och det gillar jag INTE både med tanke på olyckor och föroreningar) och sen ska han köra bil bland de galna, trafikregelignorerande italienarna (det har jag personligen upplevt).

Det är dax att bestiga Mount Everest igen: dusch inklusive hårtvätt.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.