Trött

Stilnoct är en insomningstablett vilket inte är samma sak som sömntablett. Efter 2 nätter när jag inte har somnat förrän 2, halv 3, sedan sovit ryckigt och inte somnat ordentligt förrän framåt 5 är jag frestad att gå tillbaka till 1 hel tablett. Jag ska hålla ut den här gången. Det är dax att börja med avslappningsövningar igen.

Jag gillar träningsvärk för då vet jag att kroppen har fått något den behöver! Träningssmärta är en annan sak. Jag har så ont i lårmusklerna att jag behöver värktabletter. Det är hemskt när jag sätter mig och att ta mig nedför trappan finns inte på kartan, så den optimistiskt planerade promenaden blev inte av.

Svärfar mår bra och är sig själv igen. De opererade i måndags kväll och efter 24 timmar fick han gå upp och röra sig. Han är en krutgubbe! Imorgon får han åka hem.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.