Trivsel

Igår var en bra dag! Det var riktig sommar och jag hade ett linne och ett par (nya) byxor som båda är av linne. De är såå bekväma, snygga och svala och när jag gick till nageldoktorn och kände de lena junivindarna, så kände jag att det faktiskt är okej med varma dagar. Jag kände mig fin – jag trivdes!

I salongen är det alltid bra stämning. 4 frisörer, 1 naprapat och 1 hudvårdsspecialist. Det är full aktivitet med mycket prat som jag kan tjuvlyssna på medan naglarna blir omhändertagna. Jag sitter så att jag ser hela salongen. Jag trivs där!

Efteråt beställde jag sushi och gick och handlade medan jag väntade. Jag är kund hos de flesta butikerna runt Rönninge torg. Konsum, Misora sushi, Synsam, Alexis (för pakethämtning enbart), floristen och Kaffestugan. Vi har nyligen fått en körskola (!) och det finns även 1 pizzeria/restaurang, frisör och en delibutik/restaurang. En hel del för ett torg måste jag säga! Vid sidan av finns ett gym, Grekiska kolgrillen och en kemtvätt. Jag trivs där!

Jag såg färdigt “School of chocolate” (fel nisse vann), åt sushin till middag (xtra gott!) och kakor till efterrätt. Sedan drack jag te och diamantmålade. En trivseldag!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.