Trippelskit

Igår lossnade en av lösnaglarna utan att jag märkte det. Jag tog ur tvätt från tumlaren och sen var ena pekfingernageln borta. Skit! 3 dagar satt den kvar. Jag kunde naturligtvis inte ha kvar de andra 9 fejknaglarna och lyckades dra loss 8 av dem trots att man inte ska göra det. Den 10:e nageln satt hårt och det är fortfarande lite lim kvar. Skit!! Naglarna ser, om möjligt, värre ut än innan. Hårt åtgångna. Jag tycker synd om dem. Jag har bokat in mig hos nageldamen på tisdag. Tänk om mina naglar är bortom all räddning?!

På grund av nageldebaclet som drog ut på tiden till efter midnatt missade jag flera sömntåg och natten blev lång och vaken. Jag tog 1 Lergigan 20 i 2 och somnade i soffan vid 6. Klockan 9 flyttade jag till sängen och sov till 11 och resten av dagen har varit ren skit.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.