Trappning

Nedtrappning av Stilnoct till 1/2 varannan kväll. Natten till igår sov jag inte. Efter 1 timmes fokuserad avslappning steg jag upp och läste i stället. Jag somnade först efter 5 igår morse, sov till kvart över 10 och var mosig resten av dagen. Igår var en Stilnoctkväll och jag sov heeeela natten. Ikväll blir det ingen Stilnoct, men jag är beredd och inställd på att vara vaken. Jag kan inte minnas hur många år jag har använt hjälp att somna, så det här kommer att ta lång tid.

Eftersom jag förmodligen kommer att få en sned dygnsrytm får jag anpassa promenader och styrketräning till dagen efter en Stilnoctnatt. Idag blev det styrketräning igen efter ett uppehåll på några veckor och här handlar det om upptrappning från xtra lätt till lätt. Det kändes riktigt bra! Ryggen tackade och neg.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.