Träning

I söndax körde jag ett fullt gummipass igen – det fjärde i rad! – och nu är det egentligen bara 1 av övningarna som fortsätter att vara riktigt jobbig: latsdragen. Det är värt det för styrkan i överkroppen har ökat, likaså i ryggen. Träningsvärken är minimal och sitter oftast i skuldrorna.

Måndag, tisdag och onsdag har jag varit trött och leds med ångest. Jag drar mig för att ta Lergigan eftersom jag blir väldigt trött av endast en halv tablett och jag har svårt att vänja mig vid det med tanke på att jag tig 1 tablett dagligen i flera år utan större effekt.

Idag skiner solen och det börjar bli höstigt. Äntligen! Jag promenerade i 70 minuter med farthållare d.v.s. jämn, rask takt utan ansträngning inklusive i backarna, kroppens eget, naturliga tempo. Efteråt gjorde jag magövningar och ryggövningar, så det blev ett helt träningspass och det känns i kroppen. Tyvärr utan endorfiner.

Sista låten ut: “Temptation” med Heaven 17. Kräver hög volym!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.