Tidsfördriv

En känsla av meningslöshet. Pollenarmén står beredda för anfall. Idag var det +17 grader. Jag är alltid trött. Jag har ofta ont i ryggen. Jag är uttråkad med ångest som lurar i bakgrunden. Jag promenerade igår. När jag vaknade vid 9 var min första tanke: “Hur fan ska jag få den här dagen att gå?!”. Förmiddagarna kan jag sova bort medan eftermiddagarna blir sega. Jag bestämde mig för att köra ett gummipass, mediumvarianten, trots att det inte brukar bli lyckat när jag promenerat dagen innan. Det gick överraskande bra, jag hade ork, koncentration och flyt – det var skönt! Där försvann 2 timmar. Jag duschade och sedan gjorde jag i ordning läsrummet åt Elin och Siri som kommer imorrn.

Kronisk depression. Jag minns något som AG sade vid ett av våra samtal: det finns en sorg i min blick. Det har hon rätt i. Sorgen finns i hela mig. Hela tiden.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.