Taxitrippel

I torsdax när jag skulle till min nya vc, vaknade jag med ångest och tog 1/2 Lergigan. Taxin kom i tid och jag anlände där jag skulle. Hälsocenter Gröndal. Jag gick in till receptionen som var var väldigt lugn. När jag sa att jag hade en läkartid klockan 8 sa hon att jag hade kommit fel. Det fanns inga läkare där. “Vart ska jag då?” sa jag. “Ingen aning.” sa hon. Jag gick ut igen. Jag hade inte en susning var jag befann mig i förhållande till vc. Jag ringde Pär och frågade om adressen som ligger i närheten av bron, en bra bit från där jag befann mig, och så beställde jag en ny taxi. Klockan var 10 i 8, taxin skulle komma om 8 minuter. Den kom. Vi fastnade vid en rondell. Morgontrafik. Vid det laget hade Lergiganen fått effekt, så jag var lugn och ångest fri. Morgontrafiken går inte att forcera. När vi kom fram var klockan 10 över 8 och jag kände igen mig. Pär och jag tog den 3:e Covid-dosen där. Det heter oxå Hälsocenter!!! Med tillägget “vårdcentral” på en lapp på dörren. 😡 Jag hade googlat mig fram på rätt namn, men utgått från fel adress. MEH!

Jag fick komma in direkt. Läkaren hade använt min försening till att läsa min journal. Kors i taket!! Han gav ett mesigt intryck och talade tyst, så jag fick be honom upprepa det han sagt vid flera tillfällen, men jag behövde inte argumentera eller förklara sömnmedicinerna. Dessutom har jag en tid för att lämna prover om 2 veckor och en ny tid veckan efter dvs. en hälsokontroll. Jag ska även mäta blodyrycket morgon och kväll i 1 vecka.

När jag kom ut beställde jag en tredje taxi. Det blev ett satans dyrt läkarbesök och tillbringade lika lång tid i taxi lika som besöket tog. Pär kommer att skjutsa mig till de kommande 2 besöken.

Taxi-kurir-appen får högsta betyg! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.