Tacksamhet

Ibland är det en hööög tröskel för mig att duscha. En struntsak, särskilt när jag inte behöver tvätta håret. Idag tog jag mig över tröskeln för jag hade inte duschat sedan i fredax, men jag har inte besvärat någon med min unkenhet. Naturligtvis var det en baggis som tog 4 minuter. Det är här tacksamheten kommer in i bilden.

Jag är oerhört tacksam för att jag har tillgång till rent vatten, varmt som kallt. Jag kan duscha så länge jag vill. Jag kan dricka mig otörstig. Det finns alltid vatten till att brygga te.

Jag är oxå tacksam för att jag har tillgång till ett eget badrum. Jag kan kosta på mig bra kvalitet på duscholjor, lotioner och schampo.

Jag är tacksam. 😌

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.