Svacka

Förra veckan var jag utomhus 1 enda gång och det vara tur & retur Konsum. Otroligt trött och ingen lust eller ork att göra någonting. Igår vaknade jag med ångest och tog 1/2 Lergigan. Förkylningskänsla och allmänt ruggig, men jag tvingade iväg mig själv på en promenad – jag MÅSTE ta mig över tröskeln! – som inte blev lyckad. När jag kom hem sov jag i 1,5 timme. Jag tror inte att Lergigan hjälpte. Jag blev bara trött och sov ytterligare 2 timmar på eftermiddagen. Trög och nere resten av dagen och sov hyfsat inatt. Idag känns allt bättre. Jag gick en långsam promenad, köpte Napoleon på vägen hem och gjorde mag- och ryggövningar.

VARFÖR är det så svårt att komma iväg på en promenad när jag tycker om det och vet att det känns bra både före och efter?!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.