Summering

Elin och Siri har åkt hem. Pär körde dem till tåget och fortsatte sedan till Öland. Jag hamnade i ett sorts vakuum när jag stängde dörren efter dem. Tvärtyst. Jag har pysslat med lite av varje; tvätt, orkidévård, rengjort Siris kattlåda, fyllt på dosetterna. Igår kände jag att luften gick ur mig rent socialt, så det är skönt att vara själv.

Det blev 1 gummipass (som var kanon!) och 2 promenader den här veckan. Kors i taket! Jag har reklamerat och returnerat de nya MBT-skorna. Den vänstra skon är sned.

Tåpartiet och snörningen. Jag lade märke till det när jag provade dem, men utöver att det irriterade min symmetrinoja, så tänkte jag inte mer på det. Efter 2 promenader kände jag att skon inte satt som den skulle. Det var svårt att få till snörningen när den var sned. Jag kontaktade MBT, fick en retursedel ett och reklamationsformulär som jag fyllde i. Som tur var sparade jag kartongen som skorna kom i utifall det skulle bli nåt knas. Det är inte direkt några småsummor det handlar om. Jag ska få ett nytt par. Tills dess använder jag mina vanliga sneakers.

Det är inte enbart i det sociala det är tvära kast. Vädret. Igår var det +22 på eftermiddagen. ☀️ Idag är det +6 och ösregn. 🌧 Personligen tycker jag 🤬 respektive 😌. Jag har tid hos frissan imorrn. Det blir spännande att lista ut vilka kläder som behövs. 🤨

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.