Sömn

Jag körde ett fullt gummipass i söndax och det var ganska tungt, men skönt. Jag är definitivt starkare i överkroppen och den här gången fick jag inte ont i handlederna, så handträningen börjar kanske redan få effekt. Jag har beställt handledsstöd från Rehaboteket. De kan hjälpa till lite xtra vid träning.

Igår promenerade jag och det gick tungt och var inte skönt. Resten av dagen var jag jäkligt trött i hela kroppen. Att styrketräna en dag och promenera nästa har aldrig varit en bra kombo. Tvärtom går utmärkt. Sömnen har varit usel de senaste veckorna förmodligen för att jag varit inaktiv, men inatt… Jösses vad jag sov gott och framför allt blev det sammanhängande sömn. Minst 8 timmar utan kisspaus och det är jag minsann inte bortskämd med! Kroppen fick vila och är piggare idag.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.