SKITDAG!

Ledsen: Elin har det så satans onödigt tufft just nu. Siri är sjuk och inlagd över natten. Pär åker från Öland imorrn och stannar hos Elin några dagar.

Ångest: hostan är för jävlig. Jag är så trött. Jag körde ett lätt gummipass i söndax och kände att NU är jag på banan igen, men har mått skit sedan dess. Släpade mig till Konsum i blötsnö som övergick i regn. Blev nedstänkt av en bil.

Uppgivenhet och rädsla: allt elände på DN. Sverige är klart för Nato. Trump är på gång igen och de korkade amerikanerna kommer förmodligen att rösta på honom.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.