Resultat

Jag hade ingen huvevärk igår!!! Ålrajt!!! Det var den första dagen på över en vecka utan värktabletter och det kändes brrrrra. Förkylningskänslan är borta. Idag har jag promenerat i strålande höstväder. Jag gick samma runda som förra gången. Skönt! Jag behövde verkligen komma ut!

Valetresultat. Ja…vad ska jag säga? Förvånad att det blev så jämnt. Besviken att MP inte fick mer stöd. Lättad över att svenskarna fortfarande tror på sossarna. Besviken att det finns de som röstade på moderaterna trots en svekfull och spattig ledare. Rädd för att så många anser att SD är ett bra parti.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.