Prydnadssaker

Jag har inte mycket till övers för prydnadssaker. Numera är de få till antalet. Det får absolut inte se plottrigt ut. På hyllan ovanför tv:n står några som betyder lite extra.

Från vänster till höger: en tekanna i ljust grön jade som jag fick av mina svärisar för flera år sedan eftersom de sett att jag dräglat över den när den stod i deras hylla. 3 skyddsänglar för oss 3 i familjen – den blå är Pär och de 2 svagt rosa är Elin och jag. Ett lyckoträd med blad i bärnsten. En kanin som Pär hade med sig i boet – vi är svaga för kaniner. En liten Ior eftersom jag känner igen mig i honom. En sköldpadda gjord av små snäckor som jag köpte på Skansen – långsamt leder oxå någonstans.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.