Ormbo

Det här med sladdar … Vilket jäkla aber! Vi har ett väggmonterat hyllsystem runt tv:n och i hyllan direkt ovanför står ett par små lampor.

Nu har jag best 2 nya lampor, men att tro att det är så enkelt som att ställa dit dem och sticka in kontakterna är bortom naivt. Kolla ormboet! Det är en mardröm!

Så här ser det ut efter att jag kopplat loss allt, passat på att dammtorka, separera sladdarna och koppla in allt igen. Det såg likadant ut före inklusive damm. När de nya lampsladdarna har anslutits gäller det att få dit sladdvindan igen… Som tur är döljs röran av ett bredare hyllplan som just nu står vid sidan om. Alla tekniska påhitt och utvecklingar utan att få bort sladdar!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.