Nagelklapp

Äntligen är naglarna hela igen efter nästan 5 veckor med flisor, sprickor, filande o plåster!”De:j i fokus” i Tullinge kändes väldigt lyxigt. Ringklocka för att komma in, ytterskor av – tofflor på, en känsla av en välmående hälsomottagning för både min in- och min utsida. Vilsamt och fräscht. Min nya nageldoktor heter Michelle. Hon har ett eget rum med en helt annan nivå på utrustningen. Professionell och omtänksam. Väldigt pratsam och det kan ju bli ett problem beroende på hur jag mår, men det tänker jag inte oroa mig för nu. Hon lagade min tumnagel som vid det laget inte vara bara “lite ledsen” utan deprimerad. Det tog 1,5 timme och var inte lika omständigt och det blev såååå bra. Titta!

En julklapp till mina naglar! Naturligtvis bokade jag en ny tid om 4 veckor. Nu kan jag slappna av och använda händerna utan oro.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.