Nageldoktorn

Dax att ta hand om naglarna! De höll i hela 3 veckor o jag såg fram emot att säga det till henne o att byta färg. Den här gången chansar vi på att de håller i 4 veckor. Spänki!

Jag hade en stressdröm inatt med anledning av nagelbesöket. Jag drömde att jag försov mig rejält. Jag hade tid klockan 10 och vaknade 11. Naturligtvis drabbades jag av nerviga nypor och lyckades inte ringa. Dessutom hade jag svårt att få på mig kläderna och så var det snöstorm. Tror jag. Suck.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.