Nageldoktorn 2

Att bryta en ovana är svårt. Att ändra en vana är oxå svårt. Jag har för vana att försöka forma mina naglar med glasfilen så snart de vuxit ut en bit och det gjorde jag även efter första besöket hos nageldoktorn. Misstag! Efter 1,5 vecka började lacket släppa på 2 av höger-naglarna. Jag bokade en ny tid och var där idag. Hon bekräftade att släppet berodde på att jag filat för då försvann den buffert hon lindat in nagelkanten i och det kom in luft under lacket. Då har jag lärt mig det! Jag frågade vad som hade hänt om jag försökt riva av det som jag brukar göra med vanligt lack. Då kunde en del av min egen nagel ha lossnat. Aj!! Då har jag lärt mig det oxå.

Hon gjorde om hela behandlingen s.k. lack-gel. Den här gången förstärkte hon ringfinger-naglarna lite extra och fyllde hon tumnaglarnas gropar ytterligare. Jag valde lite mer färg den här gången och är väldigt nöjd!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.