Mini-mosaik

Jag har hittat en ny sida, “Myth of asia” som har lite andra motiv. Det var där jag hittade den här:

Jag föll direkt! Vilka uppsyner! Formatet var annorlunda och roligt att jobba med. Det kändes som att jag matade fram en struts i taget. Pärs ram passar inte riktigt, den är för kraftig för ett så långsmalt format, så jag köpte en magnetram (jag är medveten om att jag dissade den tidigare). Själva mosaiken blir tyngre när den är färdig och magnetramen i sig har oxå tyngd, så tavlan flaxar inte omkring. Jag kommer att skära bort kanterna på långsidorna. Strutsarna är min nya favorit efter huskysarna!

Jag kom underfund med en fördel hos magnetramen: eftersom canvasen bara hålls fast mellan 2 lister med magneter på, så är det enkelt att byta motiv och det börjar bli fullt på väggarna… Jag har en leverans på g och där köpte jag såna ramar. Behöver jag säga att det blir en lättnad att slippa spänna upp canvasen på en ram?

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.