Listigt

De senaste åren har jag använt Icebugs skor på vintern, 1 par utan och 1 par med dubbar. De är bland de bästa skor jag har förutom detaljen med sulan som sticker ut bakåt och gör att den hakar i undersidan av trappstegen på vägen ned plus att de ser klumpiga ut. Många gånger har jag fått den där sugande nu-ramlar-jag-och-bryter-nacken-och-blir-förlamad-känslan i magen på väg nedför vår trappa och nu är jag nervös varje gång jag ska ut och blåhåller i trappräcket. Icebugs alla vintermodeller ser ut så och det är synd. Jag hittade ett par italienska kängor av märket Ilves hos pålitliga Footway. De har definitivt inte ett klumpigt utseende och är nog de elegantaste vinterkängor jag har haft – fötterna får en nästan löjligt fin form. De är listiga oxå. Det följde med en nyckel av metall som jag trodde var en sådan där fånig accessoar, men när jag visade skorna för Pär blev han nyfiken och klåfingrig i vanlig ordning.

Det går att fälla ut de turkosa ringarna med hjälp av nyckeln och ….

…. då kommer dubbarna fram! Häpp så har jag 2 par skor i 1! Jag har aldrig sett den här lösningen tidigare. Så fenomenalt listigt! De är sköna oxå. Nu är jag rustad för både barmark, snö och is.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.