Läkarbesök

I måndax loggade jag in på 1177 för att förnya recept på sömnmedicinerna när det här dök upp.

Det var som f-n… Jag har kommit in efter att ha köat i ca 1 år! Jag förstod direkt att recepten inte skulle förnyas utan ett läkarbesök. Suck. De ringde igår om att de fått ett återbud i morgon, torsdag, klockan 8. Inte så mycket att fundera över. Däremot behövde jag fundera på hur jag skulle hitta dit. Mottagningen ligger vid Scania i Södertälje och det är tjorvigt att ta sig dit kommunalt. Pendeln till Stje hamn som helst ska klaffa med tågbyte till Stlje syd och därefter buss. Det tar nästan 1 timme när allt flyter. Jag fick en klump i magen av att tänka på det… Jag förbokade en taxi till halv 8. Den resan tar 25 minuter.

Jag blev hispig och nervig av allt och det höll i sig resten av dagen och gjorde att jag inte somnade förrän vid 3. Jag vaknade vid 7, somnade om närmare 9 och sov till 11. Vaknade med ångest och huvevärk. 1/2 Lergigan. Det tar 1 timme innan den kickar in, men efter lunch kände jag mig lugnare och klarade av gummipasset som planerat.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.