Klichéer

Klichéer fyller en funktion, men när de används för ofta är det ett tecken på fantasilöshet både i böcker och film och även i samtal. Jag kommer att ta upp några av dem lite då och då och jag börjar idag.

Mansskjortan. När en man och kvinna vaknar efter en het natt där kläderna har yrt som höstlöv i vinden, så tar alltid kvinnan på sig mannens skjorta som alltid är så stor att den når ned på halva låret. Ooo, sexigt! Det förutsätter att mannen är klichéartat större än den klichéartat späda kvinnan. Tänk om kvinnan är större? Om mannen är en jämnlång sparris? Då skulle hon spräcka skjortan alernativt att han skulle ta på sig hennes skjorta som skulle räcka ned till halva låret. Ooo, sexigt! Notera och begrunda, mina vänner.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.