Katastrof!!!

Igår loggade jag ut från Storytel på läsplattan av misstag och sedan kunde jag inte logga in igen. Jag är tvärsäker på att lösenordet inte är fel. Nu ikväll lyssnade jag färdigt på en bok och sedan var det omöjligt att starta en ny. Appen låste sig helt. Jag installerade om den och bytte lösenord, men inget fungerar. Läsplattan fungerar inte heller. Jag kunde logga in på mitt konto på deras sida, men inte i appen.

Jag gick in i deras chat. Det här med chat-botar är BOTTEN. Det fungerar så jävla dåligt att jag blir förbannad!! Jag tog skärmdumpar på “konversationen” och jag har INTE dubblerat något. Goddag yxskaft och tack för absolut ingenting!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.