Julpynt

Imorgon är det den 1:a advent. Jag brukar vara stenhård med att inte ta fram julpyntet en enda minut före den dagen, men ingen regel utan undantag. Jag har en otroligt seg dag och ville ha något att göra, så jag tjuvstartade. Det är alltid lika intressant varje år för jag hittar alltid något litet pynt som jag har glömt att jag köpt året innan. Den här gången är det 2 långbenta tomtar.

I år ser jag fram emot julen och befinner mig i ett sorts chocktillstånd efter den upptäckten. Jag tycker att det ska bli mysigt att åka till Öland med Elin och Pär och bygga ihop Titanic lååååångt från julhetsen. Julen 2020 ändrade corona på det mesta och Elin och Pär föreslog att vi 3 kunde fira jul på Öland. Mina minnen från flera somrar på Öland var ångestladdade, men jag valde att konfrontera dem även om det tog på krafterna. Jag ångrade inte det för det blev den bästa julen på många år just för att det bara var vi 3 och Siri.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.