“Ink master”

Jajamen, jag ser fortfarande på “Ink master”. 🙄 Jag kan inte låta bli. Dessutom visas det klockan 12 som är en slö timme innan min lunch.

Idag skulle de tatuera på bröstbenet som är ett av de svåraste områdena eftersom huden är så tunn och det gör ont. Det var både kvinnliga och manliga dukar. De barbröstade kvinnornas bröstvårtor var täckta med tejp medan männens inte var det. Jag blir tokig på det där!! Vad är det med den kvinnliga bröstvårtan som är så jävla märkligt?! Den används vid amning och den reagerar på beröring och temperaturförändringar. Det är precis samma för män förutom amningen. Varför förknippas en styv bröstvårta hos kvinnor per automatik med sex medan den inte gör det hos män? Programmet är amerikanskt och deras märkliga förhållande till sex är välkänt och det blir så pinsamt tydligt såna gånger.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.