Hotnivån

Är jag ensam om att tycka att själva brännandet av koranen inte är något att gapa om? Det faktum att hotnivån i Sverige har höjts från 3 till 4 är en följd av hur muslimerna reagerar på handlingen. Det är deras lättkränkthet som styr dem. Det går bra att skämta om och driva med alla andra religioner, men nåde den som ritar ett nidporträtt av Mohammed eller bränner en koran.

Varför informeras vi om den höjda hotnivån samtidigt som vi tydligen kan fortsätta våra liv som vanligt? När nivån är på 4 av 5 borde, åtminstone, invånare i storstäderna rådas att undvika stora folksamlingar som t.ex. när fotbolls-VM visades i Rålambshovsparken. “Var god iaktta försiktighet!” borde åtfölja informationen. Hur hade reaktionerna blivit om publiken i Rålis blivit offer för ett terrordåd? “Det är polisens fel!” och “Svenskarna är så otroligt naiva!” och “Det är var och ens ansvar. Vi informerade faktiskt om den ökade risken för attentat.”

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.