Hår, byxor och te

Det var inga problem att stiga upp halv 7 och det rullade på tills jag skulle gå 1 timme senare och då kom jag ned till tåget precis när det kom in på stationen. Jag slank in på Lloyds apotek och det var ingen kö. Det var ingen kö på Pressbyrån heller. Jag behövde inte vänta på t-banan heller. Jag kom fram till Rosie 15 minuter för tidigt. Mitt hår gjorde en annorlunda slutspurt i växandet genom att få de att se ut som om alla hår läggs på hög uppe på huvet. Rosie och jag hade en vädligt trevlig stund så som vi t brukar ha och så får jag ju lämna mitt jobbiga hår kvar hos henne. Jag kommer tillbaka i oktober!

Redan när jag vaknade kände jag att det skulle bli en bra dag. En dag med flyt. När jag fyllde år i våras fick jag ett presentkort hos KappAhl som ligger och glöder de få gångerna jag är inne i stan och jag hade för avsikt att betala med det för ett par byxor, men jag drar mig för det. Prova kläder fyller mig med fasa.När jag kom till Centralen efter frisören och kände att jag hade flyt och energi, så gick jag in och hoppades att flytet skulle smitta av sig. Jag leda länge bland XLNt’s utbud, men till slut hittade jag ett par mörklblå i stretchkvalité och så en len och sval grårandig skjorta. Jag var inställd på att få betala några hundra extra, men presentkortet visade sig vara på 700 kr och inte 500 kr, så jag behövde bara betala 78 kronor. Sånt gillar jag! Sedan gick jag till teaffärren, Det blev 2 kg te i varierande blandningar och med 70 kr i rabatt. Sen åkte jag hem och när jag öppnade dörren började marsvinen hojta direkt för deras mattid hade passerat med 90 minuter! Selmas också, men hon kör med blickar, hängande öron och ett tyst fördömande. Djuren stod först i kön och sedan en dusch för mig för det kliade över hela kroppen och sedan kunde jag ta på mig den nya skjortan som är så mjuk och len att den redan är en favorit. Lunch i sällskap av “Grey’s Anatomy” från allra första början. Jag njöt: gott te och bra serie. På eftermiddagen sov jag i soffan. En kortis. Det var så gôtt! På kvällen gjorde jag svart vinbärste (som jag har varit utan i flera veckor!!!) och det var så gott och läste “100 mil” av Jojo Moyes och den är sååååå bra!. Det blev en bra dag och nu ska jag stoppa mitt barnbarn Selma i säng innan jag själv kryper ner i min för sömntabletten slog till och jag är såååååå trött.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.