Frisyrprojekt

Numera är mitt hår kortkort. Jag sa till min frisör att om jag fortsätter att klippa litet kortare varje gång slutar det med en liten tofs uppe på skallen. Den skulle jag i och för sig kunna färga i en knallig färg. Hm… Nu har jag med hjälp av frisören – som oxå är kortklippt vilket jag upplever som en fördel – på börjat ett frisyr-projekt där idén kommer från Namaara från “Raya och den sista draken”.

Min första reaktion var “Wow…” och “Jag vill oxå ha håret så!”. När jag kände att det var dax för förändring visade jag en bild på betydligt kortare varianter för jag är, trots allt realistisk, men det är redan nu möjligt att snagga nacken (check!) och nästan-snagga sidorna (check!). Luggen är satt på utväxt och jag kommer nog att behålla en del hår på vänstra sidan även om det blir kortkort. Problemet är att jag inte har Namaaras raka hår. Det finns självfall och virvlar som inte vill samarbeta. Pling! Plattång för luggen! Jag hittade en laddbar variant som dessutom är kort, bara 15 cm och perfekt för kort hår och jag slipper sladden och den ryms i necessären. Den är bra!! Nu plattar jag luggen i stället för att försöka tämja den med kladdigt vax.

Bland det snyggaste jag vet är riktigt kort hår tillsammans med många eller stora örhängen i silver. Lägg till en polotröja och en kavaj – voilà!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.