Förtröstan

“Raya och den sista draken” är Disneys i särsklass bästa animerade film!!! Den har allt jag behöver för att bli varm i själen. Den är snäll, men inte smörig. Den är rolig utan att bli fjantig. Animeringen är makalös. Kvinnorna har första platsen. Det finns gulliga djur. Det finns INGA prinsessor. DEN ÄR I N T E EN MUSIKAL (som jag aaaavskyr musikaler!). Inget romantiskt fjomperi. Dessutom ger filmen mig något som ingen annan film förmedlar: förtröstan. Kanske, kanske, kanske kan människan återfå förnuftet innan allt går åt pipsvängen.

Det bästa i den i särklass bästa animerade filmen är drakarna. Sisu och hennes syskon. Slutscenerna med alla drakar får mig alltid att rysa och gråta.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.